Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comНеприятна новина за тези, които планират

...
Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comНеприятна новина за тези, които планират
Коментари Харесай

Без безплатни и евтини чадъри и шезлонги по морето това лято

Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Неприятна новина за тези, които възнамеряват лятната си отмора по нашето Черноморие.

Без безвъзмездни и евтини чадъри и шезлонги по морето тази година. От Асоциацията на концесионерите на морски плажове обявиха, че на множеството морски линии се чака цените на плажните такъми да бъдат тези, които са заложени в концесионните им контракти.

„ Няма по какъв начин да има безвъзмездни чадъри. Виждаме каква е инфлацията - всяка година нашата концесионна такса се усилва по отношение на инфлационния показател. През 2022 година наемите ни ще се усилят с сред 15 и 20%, което не е по никакъв начин малко ”, акцентира пред Нова Тв зам.-председателят на Асоциацията на концесионерите Николай Димитров.

На плажа в Крайморие концесионерът изяснява, че сянката от чадър ще коства 8 лева, а шезлонгът - 6 лева За разлика от предходната година, когато и двете плажни такъми са коствали по 5 лева

Началникът на службата за водно избавяне в Бургас Васил Алексиев изясни, че е вероятен дефицит на спасители по някои плажове, само че за рецесия не може да се приказва. „ Недостигът е от много години. Младите нямат предпочитание да стават спасители на плажове. Повечето от тях избират басейните ”, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР